Cing karét

Pedaran pondok:

o-ring pikeun anjing laut mobil mesin mangrupikeun segel anu paling umum dianggo dina desain mesin, éta tiasa dianggo dina aplikasi statis atanapi dina aplikasi dinamis dimana aya gerak relatif antara bagian sareng cincin O.

Ogé kawanoh salaku Boss O-ring, ieu pikeun dipaké dina fittings tube kalayan sambungan straight-thread. Éta didamel tina Buna-N sesah, anu tahan banting sareng nawiskeun résistansi anu hadé pikeun maké, gajih, cairan minyak bumi, sareng minyak motor. Cingcin silikon O sering dianggo dina lingkungan damel anu kedah nahan panas, korosi kimia, minyak, jst.

Cingcin o seueur dianggo dina metalurgi, kimia, mobil, industri kakuatan mékanis sareng listrik. Cingcin O ieu ngagaduhan profil buleud sareng cocog pikeun rupa-rupa aplikasi panyegelan statis sareng dinamis


Detil Produk

Tanda Produk

Éta ngagaduhan kaunggulan

1. murah;

2. gampang didamel, gampang dipasang;

3. kinerja stabil;

4. Saé pikeun disegel.

5. umur panjang jasa

Kami nyayogikeun ukuran oring standar sareng Adat-mould pikeun sababaraha ukuran

Warna naon waé: hideung, bodas, biru, héjo, beureum, konéng, oranyeu, ungu, coklat, sareng anu sanésna

Pakét khusus ditampi

Kami ngahasilkeun bagian numutkeun kabutuhan Anjeun

2eb1afa7f99557cfaa03f60adf80c08

Parameter

Bahan NBR, SBR, HNBR, EPDM, FKM, MVQ, FMVQ, CR, NR, SILICONE, jsb.

nurutkeun sarat konsumén '

Diménsi Ukuran standar, ogé tiasa disesuaikan
Teu karasa 20-90 ± 5 Shore A
Kasabaran Numutkeun ka ISO 3302: 2014 (E)
Pangwangunan Gancang

garis

A. Tina ngagambar, desain alat énggal pikeun pangrojong kapang sareng conto.

B. kapang Prototipe, biasana dina 7 dinten;

C. kapang produksi masal, biasana dina 1 ~ 2 minggu.

RoHs & ngahontal RoHs & ngahontal produk héjo patuh diréktif
Kauntungannana Tim penjualan profesional sareng téknologi-tim, pusat cetakan, mesin tés bertéknologi luhur sareng sajabana

Propil Barang Kami

Bagian Karét Kapét / Bagian Karét / Bagian Karét / karét Silikon / Karét Bagian Karét / Karét Dihiung / Karét kabeungkeutkeun kana Bagian Logam / Produk Silikon / Silikon Sapopoe Daily / Barang Orok / Keypad / Piala Hisap / Bagian Plastik /, jsb.

1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali