Karét Grommet

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Naon ari Grommets? grommet karét industri

Grommets gunana dina aplikasi éléktronika nalika kawat atanapi tabung kedah nembus logam atanapi bahan sanés anu tiasa nyababkeun karusakan. Paling umum, aranjeunna ngajagi kabel tina juru sareng ujung anu seukeut.

Karét Sanda ngahasilkeun rupa-rupa grommét karét kualitas luhur pikeun pas pikeun kalolobaan aplikasi industri. Kami ngajaga inventaris éksténsif dina sababaraha ukuran sareng bahan pikeun nyumponan sarat khusus anjeun. Seueur gaya anu sayogi dina langkung ti hiji bahan atanapi atos durométer.

Kami ogé ngahasilkeun grommet karét Mil-Spés ogé pikeun aplikasi militér, pangaruh grommét karét ningkatna pikeun ngajagi bagian-bagian tina noise & geter, sareng grommet khusus anu sanés. Ngagunakeun alat panyeluk grommet karét custom kami, grommets tiasa dipaksakeun kana tempatna.

Conto aplikasi kalebet

1. Kawat ngaliwat grommets

2. Ngageterkeun Geter / Majelis Gunung

3. Ngégél gromets karét

4. komponén parantosan

5. Insét karét gromets

6. Spacer karét grometsSelain aplikasi éléktronik, grommets urang tiasa dianggo dina rupa-rupa industri kalebet aerospace, Podomoro, konstruksi, transportasi, sareng aplikasi pertahanan. Kami ngalayanan OEM sareng pasar bagian ngagantian, ngajaga inventaris pikeun distributor industri. Kami parantos nampi reputasi kanggo manufaktur kualitas luhur ..

Parameter

Bahan NBR, SBR, HNBR, EPDM, FKM, MVQ, FMVQ, CR, NR, SILICONE, jsb.

nurutkeun sarat konsumén '

Diménsi Ukuran standar, ogé tiasa disesuaikan
Teu karasa 20-90 ± 5 Shore A
Kasabaran Numutkeun ka ISO 3302: 2014 (E)
Pangwangunan Gancang

garis

A. Tina ngagambar, desain alat énggal pikeun pangrojong kapang sareng conto.

B. kapang Prototipe, biasana dina 7 dinten;

C. kapang produksi masal, biasana dina 1 ~ 2 minggu.

RoHs & ngahontal RoHs & ngahontal produk héjo patuh diréktif
Kauntungannana Tim penjualan profesional sareng téknologi-tim, pusat cetakan, mesin tés bertéknologi luhur sareng sajabana

Produk ngarobih

1. Langkung saé kirimkeun kami gambar anjeun heula, sabab kaseueuran produk kami ngarobih

2. Punten wartosan lingkungan kerja sareng syarat anjeun anu sanés (mis. Ukuran, bahan, karasa, warna, toléransi, jst) pikeun ngadugikeun harga anu pas. 

3. Harga anu saé bakal dikutip saatos mastikeun tina detil na.

4. Sateuacan produksi masal, sampel mariksa nyaéta kedah pikeun mastikeun sadayana bade leres sakumaha standar anjeun.

Propil Barang Kami

Bagian Karét Kapét / Bagian Karét / Bagian Karét / karét Silikon / Karét Bagian Karét / Karét Dihiung / Karét kabeungkeutkeun kana Bagian Logam / Produk Silikon / Silikon Sapopoe Daily / Barang Orok / Keypad / Piala Hisap / Bagian Plastik /, jsb.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali