Suku Karét

Pedaran pondok:

Suku karét Tiasa buleud, pasagi sareng ukuran tiasa disaluyukeun, warna tiasa transparan, hideung bodas, pita perekat tiasa normal, kuat sareng VHB, MOQ kirang. 

Wilujeng ngarobih barang anu diperyogikeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter

Bahan NBR, SBR, HNBR, EPDM, FKM, MVQ, FMVQ, CR, NR, SILICONE, jsb.

nurutkeun sarat konsumén '

Diménsi Ukuran standar, ogé tiasa disesuaikan
Teu karasa 20-90 ± 5 Shore A
Kasabaran Numutkeun ka ISO 3302: 2014 (E)
Pangwangunan Gancang

garis

A. Tina ngagambar, desain alat énggal pikeun pangrojong kapang sareng conto.

B. kapang Prototipe, biasana dina 7 dinten;

C. kapang produksi masal, biasana dina 1 ~ 2 minggu.

RoHs & ngahontal RoHs & ngahontal produk héjo patuh diréktif
Kauntungannana Tim penjualan profesional sareng téknologi-tim, pusat cetakan, mesin tés bertéknologi luhur sareng sajabana

Produk ngarobih

1. Langkung saé kirimkeun kami gambar anjeun heula, sabab kaseueuran produk kami ngarobih

2. Punten wartosan lingkungan kerja sareng syarat anjeun anu sanés (mis. Ukuran, bahan, karasa, warna, toléransi, jst) pikeun ngadugikeun harga anu pas. 

3. Harga anu saé bakal dikutip saatos mastikeun tina detil na.

4. Sateuacan produksi masal, sampel mariksa nyaéta kedah pikeun mastikeun sadayana bade leres sakumaha standar anjeun.

Propil Barang Kami

Bagian Karét Kapét / Bagian Karét / Bagian Karét / karét Silikon / Karét Bagian Karét / Karét Dihiung / Karét kabeungkeutkeun kana Bagian Logam / Produk Silikon / Silikon Sapopoe Daily / Barang Orok / Keypad / Piala Hisap / Bagian Plastik /, jsb.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali