Karét Dihijikeun Kana Logam

Pedaran pondok:

Kami tiasa nawiskeun seueur produk Karét Anu Disambungkeun sareng Logam kalebet Bobbins Anti- Geter, Buffers, Mounting Compression / Shear, Mounting Sandwich, Mounting Engine, Mounting Cone, Mountings Ring, Mounting Bobbin Flanged. Gunung dipasang salaku peredam pompa, aplikasi otomotif, set generator, panggunaan laut sareng kompresor.

Beungkeutan karét kana logam mangrupikeun frasa generik anu ngaliput sababaraha prosés silih gumantung. Alat beungkeut karét anu hasil tina prosés dipaké pikeun ngasingkeun noise sareng geter dina aplikasi otomotif sareng rékayasa. Unit anu langkung ageung dianggo pikeun ngaleungitkeun gerakan tarjamahan pikeun sasak sareng gedong.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngurangan waktos perakitan sareng ningkat kinerja

Dina dunya kapang karét, bagian karét anu parantos 'kabeungkeut' hartosna komponén logam parantos disiapkeun sacara kimia sareng dipasang atanapi dibungkus salaku bagian tina prosés vulkanisasi janten bagian karét anu kabeungkeut.

Aturan dasar jempol nalika ngeunaan beungkeutan karét kana logam nyaéta lamun anjeun ngagaduhan bagian karét anu kedah taat kana bagian logam, atanapi anu mangrupikeun bagian tina gempungan anu sami, beungkeut vulkanisasi bakal langkung unggul tibatan perekat nanaon. Nyatana, ningali tés anu ngancurkeun anu parantos kami ngajalankeun, karét éta sorangan langkung cenderung pegat tibatan hubungan antara logam sareng karét. Anjeun henteu ngagaduhan langkung integral tibatan éta sareng ieu anu ngajantenkeun kami ahli ngariung karét kana logam. Anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan detil téknis sakitar prosés ngabeungkeut karét kana logam ku maca tulisan blog kami, Kami senang ngariung komponén édisi bébas konsumén.

Karét kabeungkeut kana cetakan logam

1

Ilaharna, aliran prosés diwangun ku

sisipan logam anu diberesihan sareng diréduksi

tegalan sisipan

oléskeun jaket primér

ngantosan primér garing

aplikasi tina jas luhur

ngantosan jas top janten garing

nyetak karét dina sisipan

Kakuatan beungkeut diala dina tekenan dina komprési, suntikan atanapi cetakan mindahkeun. Perusahaan Karét resep ngariung konsumén pikeun ngaluarkeun komponén logam gratis ogé cutatan pikeun karét énggal anu kabeungkeut kana citakan logam.

Karét Sanda tiasa ngadamel cetakan karét dina sababaraha bahan anu béda-béda: Neoprene, Nitrile, EPDM, SBR, sareng Silicone. Ogé dina sagala rupa nilai pikeun aplikasi.

Kami nyayogikeun ukuran standar sareng Adat-mould pikeun sababaraha ukuran

Warna naon waé: hideung, bodas, biru, héjo, beureum, konéng, oranyeu, ungu, coklat, sareng anu sanésna

Pakét khusus ditampi

Kami ngahasilkeun bagian numutkeun kabutuhan Anjeun

Parameter

Bahan NBR, SBR, HNBR, EPDM, FKM, MVQ, FMVQ, CR, NR, SILICONE, jsb.

nurutkeun sarat konsumén '

Diménsi Ukuran standar, ogé tiasa disesuaikan
Teu karasa 20-90 ± 5 Shore A
Kasabaran Numutkeun ka ISO 3302: 2014 (E)
Pangwangunan Gancang

garis

A. Tina ngagambar, desain alat énggal pikeun pangrojong kapang sareng conto.

B. kapang Prototipe, biasana dina 7 dinten;

C. kapang produksi masal, biasana dina 1 ~ 2 minggu.

RoHs & ngahontal RoHs & ngahontal produk héjo patuh diréktif
Kauntungannana Tim penjualan profesional sareng téknologi-tim, pusat cetakan, mesin tés bertéknologi luhur sareng sajabana

Propil Barang Kami

Bagian Karét Kapét / Bagian Karét / Bagian Karét / karét Silikon / Karét Bagian Karét / Karét Dihiung / Karét kabeungkeutkeun kana Bagian Logam / Produk Silikon / Silikon Sapopoe Daily / Barang Orok / Keypad / Piala Hisap / Bagian Plastik /, jsb.

212
download

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali