Warta Industri

  • Klasifikasi karét

    Klasifikasi karét Numutkeun morfologi dibagi kana karét atah lumpy, latex, karét cair sareng karét bubuk. Latex nyaéta dispersi Uap koloid tina karét; Karét cair pikeun oligomer karét, henteu divulkanisasi sateuacan cairan kentel umumna; Bubuk karét mangrupikeun pengolahan latéks int ...
    Maca deui