Warta

  • Kauntungan sareng karugian sababaraha karét

    Karét alam NR (Karét Alam) didamel tina getét kumpulan tangkal Karét, nyaéta polimér isoprén. Éta ngagaduhan résistansi maké anu saé, élastisitas tinggi, kakuatan pegatna sareng manjangan. Gampang sepuh dina hawa sareng janten caket nalika dipanaskeun. Gampang dilegakeun sareng dibubarkeun dina minyak mineral ...
    Maca deui
  • Klasifikasi karét

    Klasifikasi karét Numutkeun morfologi dibagi kana karét atah lumpy, latex, karét cair sareng karét bubuk. Latex nyaéta dispersi Uap koloid tina karét; Karét cair pikeun oligomer karét, henteu divulkanisasi sateuacan cairan kentel umumna; Bubuk karét mangrupikeun pengolahan latéks int ...
    Maca deui
  • Karét mangrupikeun bahan polimér anu élastis kalayan déformasi anu tiasa dibalikkeun ……

    Karét mangrupikeun bahan polimér anu élastis kalayan déformasi anu tiasa dibalikkeun. Éta elastis dina suhu kamar sareng tiasa ngahasilkeun éformasi ageung dina aksi gaya éksternal alit. Saatos ngaleupaskeun kakuatan éksternal, éta tiasa disimpen deui kana kaayaan aslina. Karét mangrupikeun po ...
    Maca deui