Tentang Kami

moud rubber parts

Wilujeng sumping di Sanda

Hangzhou Sanda Karét & Plastik Hardware Co., Ltd.didirikeun taun 1998-an. Lokasina di Zhejiang, Cina. Kami bakti kana panilitian, produksi sareng penjualan dina EPDM, karét Neoprene (CR), NR, PVC, NBR, TPE, Karét silikon sareng & plastik, sareng produk sanésna, anu utamina museur kana dua fungsi dasar sealing sareng shock absoption.and kami tiasa nawiskeun solusi anu paling saé pikeun nyerep shock sareng sistem sealing pikeun unggal palanggan.

SANDA nyayogikeun solusi karét khusus sareng sealing sareng pipa pikeun sababaraha aplikasi. Kami damel sareng konsumén pikeun nangtoskeun solusi matéri anu pangsaéna pikeun nyayogikeun segel sareng tabung anu statis sareng dinamis anu dirancang pikeun ngungkulan cuaca anu ekstrem, kaleuleuwihan sora, geter anu teu dihoyongkeun, sareng masalah sanés.

Produk utama kami nyaéta Bagian Karét Khusus sareng Produk Karét Standar. Produk kami seueur dianggo dina mesin, mobil, pétrokimia, penerbangan, médis, kadaharan, pertahanan nasional sareng industri militér. Kami parantos ngawangun kerjasama jangka panjang sareng Dupont, Dow Corning, Solvay, perusahaan JSR, suplai bahan anu stabil dipastikeun. Sumawona, urang gaduh laboratorium bahan baku nyalira, formula anu pas tiasa dikembangkeun numutkeun kaayaan padamel`. Kanggo, kauntungan téknologi. Kami gaduh tim téknologi propésional, insinyur urang tiasa nyarankeun ukuran numutkeun ngagunakeun, ngagambar gambar numutkeun sampel, bahkan ngabantosan mendesain éta. OEM sareng ODM wilujeng sumping.

hose  strip
abnout

Produk utama kami nyaéta bagian karét vulkanisasi khusus, karét mulch, karét segel & karét karét karét o ring, lambaran karét, grommet karét, stopper karét, suku karét, cap karét, matting karét, bumper karét, penutup lebu karét, selang karét NBR, selang silikon , produk karét silikon. strip segel karét extruded, strip sealing PVC, strip sealing EPDM, strip sealing silikon. strip sealing CR, CR sealing strip, NR, TPE sealing strips. penjaga tepi panto, trims lip. trims lindung, trim hiasan, motong pelindung, trims hiasan, segel panto oven & extrusion plastik gasket, plastik pvc. pembuangan, segel karét otomotif, segel kapal, segel jandela parahu, tikar karét, dipasang karét, shock absorber , Penyangga karét alami. Gulungan karét, sapatu lebu, bantalan sasak, matting karét sareng produk plastik, jst.

Produk kami parantos diekspor ka seueur nagara sareng daérah, sapertos USA, Jérman, Kanada, Arab Saudi, UAE, Italia, Bélgia, Philipines, Polandia ,, Rusia, Ékuador, Brasil, Austrialia, Spanyol, Israel, jst.

Kami ngarep pisan pikeun damel babarengan sareng anjeun

1. Langkung saé kirimkeun kami gambar anjeun heula, sabab kaseueuran produk kami ngarobih.

2. Punten ngawartosan lingkungan damel sareng sarat-sarat anjeun anu sanés (mis. Ukuran, bahan, karasa, warna, toléransi, jst pikeun ngadugikeun harga anu pas)

3. Harga anu saé bakal dikutip saatos mastikeun tina detil na.

4. Sateuacan produksi masal, sampel mariksa nyaéta kedah pikeun mastikeun sadayana bade leres sakumaha standar anjeun.