Jasa

Ratusan konsumén wareg

  • Efficient

    Efficienth

    Kami damel sareng konsumén pikeun nangtoskeun solusi matéri anu pangsaéna pikeun nyayogikeun segel sareng tabung anu statis sareng dinamis anu dirancang pikeun ngungkulan cuaca anu ekstrem, kaleuleuwihan sora, geter anu teu dihoyongkeun, sareng masalah sanés.
  • Technical alents

    Alentsh téknis

    Kami damel sareng konsumén pikeun nangtoskeun solusi matéri anu pangsaéna pikeun nyayogikeun segel sareng tabung anu statis sareng dinamis anu dirancang pikeun ngungkulan cuaca anu ekstrem, kaleuleuwihan sora, geter anu teu dihoyongkeun, sareng masalah sanés.
  • Smart Environmental Protection

    Protéksi Lingkungan Lingkungan

    Kami damel sareng konsumén pikeun nangtoskeun solusi matéri anu pangsaéna pikeun nyayogikeun segel sareng tabung anu statis sareng dinamis anu dirancang pikeun ngungkulan cuaca anu ekstrem, kaleuleuwihan sora, geter anu teu dihoyongkeun, sareng masalah sanés.

Tentang Kami

Ngeunaan parusahaan urang

  • hose  strip
  • moud rubber parts

Wilujeng sumping di Sanda

Hangzhou Sanda Rubber & Plastik Hardware Co., Ltd. didirikeun taun 1998. Lokasina di Zhejiang, Cina. Kami bakti kana panilitian, produksi sareng penjualan dina EPDM, karét Neoprene (CR), NR, PVC, NBR, TPE, Karét silikon sareng & plastik, sareng produk sanésna, anu utamina museur kana dua fungsi dasar sealing sareng shock absoption.and kami tiasa nawiskeun solusi anu paling saé pikeun nyerep shock sareng sistem sealing pikeun unggal palanggan.

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

moud rubber parts